ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Den 15 april kan alla köpa Google Glass

Aron Andersson · 11 Apr 2014
Uppdaterad 11 Apr 2014
Den 15 april kan alla köpa Google Glass

Den 15 april kan alla köpa Google Glass Foto: TT


Snart släpper Google sin begränsning på vem som får köpa ett par Google Glass. Men erbjudandet gäller bara i en dag, och bara för amerikaner.

klar

Artikellänk är kopierad

Google tycks ha förstått lockelsen med exklusivitet inom modebranschen. Under en begränsad tid kommer de att sälja sina smarta glasögon till allmänheten. 

Tidigare har Google Glass bara kunnat köpas av en utvald skara men den 15 april kan vem som helst köpa sig ett par, så länge lagret räcker. Försäljningen är bara öppen under en dag och dessutom är erbjudandet fortfarande riktat till amerikaner, skriver CNN.

Men i och med släppet blir glasögonen tillgängliga i betydligt större omfattning än tidigare, så det är sannolikt att det kan dyka upp exemplar till andrahandsförsäljning även efter den 15 april. 

Från första början var det bara utvecklare som kunde köpa Google Glass, därefter har Google handplockat personer som fått köpa dem, och andra har deltagit i olika tävlingar för att få köpa ett par. Priset på glasögonen är 1 500 dollar, motsvarande ungefär 10 000 kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro