ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Den blågula landslagstruppen klar – de representerar Sverige i Overwatch-VM

Erik Glanell · 3 Jul 2018
Uppdaterad 3 Jul 2018
Sebastian "Zebbosai" Olsson och Sebastian "chipshajen" Widlund, här buren av sina lagkamrater i Dallas Fuel, var två av de väntade namnen i Team Sweden.

Sebastian "Zebbosai" Olsson och Sebastian "chipshajen" Widlund, här buren av sina lagkamrater i Dallas Fuel, var två av de väntade namnen i Team Sweden. Foto: Blizzard


Svenska truppen proppad med Overwatch League-spelare. Här är spelarna som ska ta Sverige till medalj.

klar

Artikellänk är kopierad

Uttagningarna till det svenska landslaget i Overwatch är klara. Den tolv mannar starka uppställningen består till majoritet av spelare som i dag huserar i något av lagen i Overwatch League.

Laget bjuder med andra ord inte på några större överraskningar. Noterbart är däremot att Jonathan ”Reinforce” Larsson, som petades ur laget efter kvalen förra året, gör comeback i den blågula dräkten.

Truppen har tagits ut av landslagscoachen Vytis ”Mineral” Lasaitis som även han för närvarande coachar svensklaget Florida Mayhem i ligan.

Av de mindre namnkunniga namnen hittar vi Hugo ”SharP” Sahlberg som med sitt lag GG Esports Academy senast slutade på en 3-4-plats i Amerikanska Overwatch Contenders. På samma placering slutade Angry Titans Ludvig ”Luddee” Håkansson, bror till Huston Outlaws-spelaren Lucas ”Mendokusaii” Håkansson, i den Europeiska versionen av Contenders.

Martin ”Graceful” Wongprom är för tillfället utan lag men spelade senast i Grizzly Gaming som knep sjundeplatsen i Amerikanska Contenders.

14 september startar Thailand-kvalet där Sverige deltar.

pil
Här är hela Sveriges spelartrupp

🛡Johan ”CWoosH” Klingestedt🛡Jonathan ”Reinforce” Larsson🛡 Tim ”Manneten” Bylund🛡Andreas ”Nevix” Karlsson

💉Martin ”Graceful” Wongprom💉Ludvig ”Luddee” Håkansson💉 Sebastiann ”chipshajen” Widlund💉 Sebastian ”Zebbosai” Olsson

🗡Hugo ”SharP” Sahlberg🗡 Simon ”snillo” Ekström🗡 Kevyn ”TviQ” Lindström🗡 André ”iddqd” Dahlström

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro