ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Den här tårtan har blivit viral av en anledning – snällhet räknas

Hugo Ewald · 2 Dec 2015
Uppdaterad 9 Dec 2015

Foto: Facebook/Privat


Efter att en kvinna i amerikanska Grand Rapids la upp en bild på sin kaka har den delats över 100 00 gånger. Tårtan dekorerades av en butiksanställd med grov autism som egentligen inte skulle dekorera kakor, men som ändå gjorde sitt bästa för att göra sin kund nöjd.

klar

Artikellänk är kopierad

När Lisa Sarber Aldrich i Grand Rapids i amerikanska Michigan bad en butiksanställd att dekorera sin kaka var det inte så mycket mer med det, enligt NBC News. Hon fick sin kaka och gick vidare. 

När hon sedan kollade på kakan skrattade hon nervöst. Den såg inte särskilt bra ut, men det spelade inte så stor roll för henne, enligt ett inlägg hon la upp på Facebook under måndagen. ► LÄS MER: ​Fyra råd för föräldrar till autistiska barn

När de anställda i butiken såg hur kakan såg ut började de att ta bilder, och ringde till och med in butikschefen. Efter ett tag la en av de anställda handen på Lisas axel. 

"Flickan som skrev det där är autistisk. Tack för att du log och tackade henne. Hon ska egentligen inte skriva på kakor, men du gjorde förmodligen hennes dag", skriver Lisa Sarber Aldrich på Facebook.

Bilden har i skrivande stund delats närmare 120 000 gånger, någonting som förvånat Lisa enligt NBC News. 

"Jag antar att det här visar på att det är viktigt att vara snäll", skriver Lisa i Facebookinlägget.► LÄS MER: Nej, ditt barn kan inte få autism av vaccin – här är sju myter om vaccination

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro