ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Den mest svårtippade deltävlingen någonsin

LINDA HELLUM · 13 Feb 2016
Uppdaterad 13 Feb 2016
Det är jämnt inför kvällens tävling och artisterna turas om att bära favoritskapet.

Det är jämnt inför kvällens tävling och artisterna turas om att bära favoritskapet. Foto: TT bild


Spänningen är olidlig inför kvällens show i Malmö. Alla utom en har omnämnts som favorit i Melodifestivalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Isa som skrällde förra året med sin ”Don’t stop” lär skrälla om hon inte går vidare ikväll. Men samtidigt är favoriterna många.

Under veckan har Isa, och Molly Petterson Hammar tippats att gå vidare direkt till final men har under genrepen utmanats av nykomlingen Wiktoria och hennes säkra stämma.

Efter fredagens genrep visade Poplight.se och Melodifestivalsklubbens undersökning att publiken vill att David Lindgren och Wiktoria ska gå direkt till final och att Isa samt Molly ska gå vidare till Andra chansen. Dessutom sänkte Unibet Davids odds och placerade honom därefter som en förväntad tvåa efter Isa och Wiktoria som trea.

► LÄS MER: Perrelli-petning påverkar programmet

Veteranerna Patrik Isaksson, Tommy Nilsson och Uno Svenningsson är inte heller ute ur leken och anses vara ett hot tack vare rutin, bra röster och en solid låt.

För att inte tala om Krista Siegfrids som får igång publiken och har varit väldigt omtalad i sociala medier vilket brukar kunna vara en handvisning.

Den enda som inte har omnämnts som favorit är Victor och Natten (”Natten” är en hyllning till hans avlidne far). Kanske kvällens skräll?

► LÄS MER: Mello-kläderna vi minns

klar

Artikellänk är kopierad

LINDA HELLUM
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro