ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Den osynliga” metoden som ger dig ett nytt leende

Metro · 15 Maj 2018
Uppdaterad 29 Maj 2018

En genomskinlig skena, som går att ta på och av efter behov. Nu finns den revolutionerande tandregleringen på TandläkarGruppen Södermalm och Sturegatan.

klar

Artikellänk är kopierad

TandläkarGruppen Södermalm och Sturegatan arbetar tandläkarna med Invisalign – en serie specialtillverkade skenor för tandreglering som är utformade efter patienternas individuella behov. Skillnaden mellan Invisalign och traditionella tandställningar är att den går att ta på och av.

– Det är betydligt skonsammare för tänderna i och med att det inte innebär en konstant belastning på tänderna. Därmed riskerar inte tänderna att ta lika stor skada, säger Raham Dabirian, tandläkare på TandläkarGruppen Södermalm och Sturegatan.

En annan fördel är att skenorna är genomskinliga, vilket gör att de känns diskreta när man använder dem. Behandlingen kan ta upp till ett år i de mer komplicerade fallen, men vanligast är mellan tre till sex månader.

– Det är en bra behandling om man vill flytta på sina tänder relativt snabbt och skonsamt och dessutom få ett bra resultat, säger Raham Dabirian.

Läs mer om metoden och boka tid för besök hos TandläkarGruppen!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro