ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Den perfekte mannen – en omöjlig dröm?

Tina Harr · 19 Dec 2011
Uppdaterad 19 Dec 2011
– Han är 90 procent bra, han är glömsk och snål mot sig själv men väldigt givmild, rolig och snäll, nästan perfekt alltså, säger Felicia Gavelfält, 20, personlig assistent, Stockholm. I bakgrunden, den nästan perfekte mannen Linus Pettersson.

– Han är 90 procent bra, han är glömsk och snål mot sig själv men väldigt givmild, rolig och snäll, nästan perfekt alltså, säger Felicia Gavelfält, 20, personlig assistent, Stockholm. I bakgrunden, den nästan perfekte mannen Linus Pettersson. Foto: Henry Lundholm


Sorry, tjejer – den perfekte mannen existerar inte. I alla fall om man ska tro en brittisk studie där 2 000 kvinnor fått ranka sin partner.

klar

Artikellänk är kopierad

I studien, som publicerades i Mail Online, har kvinnorna fått ranka hur perfekt deras partner är och resultatet är nedslående. Noll kvinnor tycker att deras män är perfekta och de allra flesta tycker att deras partner når upp till endast 69 procents perfektion.

Och de vanligaste misstagen killarna gör är att visa bristande engagemang för partnerns vänner och oförmågan att göra fler saker samtidigt.

Men inte nog med det. Att lämna avklippta naglar, odla en alltför ovårdad skäggväxt eller att vara för mycket av en mammas pojke är också definitiva nackdelar. Men trots de hårda orden är kvinnor inte oresonliga.

Studien visar att en tredjedel av kvinnorna kan ha överseende med för mycket sporttittande – så länge männen lyssnar på dem när det verkligen gäller.

Kanske skulle resultatet bli bättre i Sverige – i Metros enkät fick männen mycket högre betyg.

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Harr
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro