ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Den totala Wii U-förvirringen

Aron Andersson · 8 Dec 2012
Uppdaterad 8 Dec 2012
Wii U i Expressen

Wii U i Expressen


klar

Artikellänk är kopierad

Jag blev inte HELT överraskad när P4 Extra med Lotta Bromé inte hade full koll på läget i veckan, och förklarade att Wii U kommer först efter årsskiftet. Även om programmet hade besök av en gästande ”teknikexpert” är det väl inte så chockerande att P4 inte har stenkoll på de senaste tv-spelen. De har en lite annan målgrupp så att säga.

Men jag blir desto mer förvånad när Expressens senaste nummer av ”Smarta prylar” (7–15 december) skriver att “bortom horisonten väntar Nintendos nya flaggskepp” i en genomgång av marknadens spelkonsoler. De fortsätter sedan med att rekommendera Playstation 3 Slim som årets julklapp (märk väl, inte ens senaste, ännu tunnare Playstation 3, utan föregående modell).

Vad är det MED folk egentligen? Kolla texten ovan liksom: ”Lanseringen i USA sker ungefär samtidigt som den här tidningen kommer ut, men något europeiskt lanseringsdatum har inte getts.”

HALLÅ!? Nintendo Wii U fanns till försäljning i Sverige den 30 november, ungefär en VECKA före ”den här tidningen kommer ut”.

Själv testade jag Wii U i Metro den 5 december, alltså två dagar innan Expressen skriver att något lanseringsdatum inte finns. Suck.

Men kanske är det Nintendos PR-avdelning som inte skött sitt jobb? Tänk bara på att den som läser Metro alltid kan lita på att vara uppdaterad.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro