ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dennis, 25, äter tacos varannan dag: “Kommer nog aldrig tröttna

Alva Forsberg Fierro · 18 Apr 2016
Uppdaterad 24 Feb 2017
Tacos har varit Dennis favoriträtt sedan 12-årsåldern, i dag är han 25 år.

Tacos har varit Dennis favoriträtt sedan 12-årsåldern, i dag är han 25 år. Foto: Alarmy/ Privat/ Montage


Lagom till helgen är det många som festar till det med tacos till middag. Rätten går hem hos såväl barnfamiljer som äldre. Men för 25-årige Dennis Magnusson från Karlshamn, är passionen för tacos så stor att han äter dem flera gånger i veckan.

klar

Artikellänk är kopierad

Dennis medverkar i TV12-programmet FC Nörd – en realityserie om en grupp unga män utan fotbollserfarenhet som tränas av Thomas och Andreas Ravelli. För att ladda upp inför träningen äter han alltid tacos. Faktum är att han äter rätten ungefär varannan dag.

– Det har bara blivit en grej sen jag var liten, jag åt mycket tacos hemma. Sen när jag flytta hemifrån fortsatte jag äta det, säger Dennis till Metro.

►LÄS MER: Nu kan du plugga tacovetenskap – på universitetet

Tacosätandet har gått så långt att hans flickvän – som tidigare älskade rätten – har trappat ner på favoriträtten rejält.

– Hon tröttnade till slut på att vi alltid åt det när vi sågs. Vi bor inte ihop som tur är, men snart blir vi sambos och då får jag nog dra ner lite.

Eftersom Dennis inte gillar grönsaker består hans tacos alltid av fyra ingredienser: Köttfärs, ost, gräddfil och tacoskal eller mjuka tortillabröd.

►LÄS MER: Så mexikansk är din fredagstaco – egentligen

Blir det inte tråkigt i längden att äta tacos varje dag?

– Nej, jag kommer nog aldrig tröttna på någon maträtt jag tycker om. Det är dessutom så lätt att göra det.

Vad är dina bästa taco-tips?

– Jag brukar göra egen tacokrydda och så lägger jag alltid en köttbuljongtärning i köttfärsen, det ger mer smak. Om jag äter med tortillabröd lägger jag alltid ett extrabröd under så att fyllningen från första tacon smular ner på brödet.

Ska du äta tacos ikväll?

– Ja, jag tar nog resterna från lunchen.

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro