ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dennis drabbad av utmattning – draken gör comeback i NiP

Erik Glanell · 11 Mar 2019
Uppdaterad 11 Mar 2019

Foto: Erik Glanell/Metro


Ninjas in Pyjamas har drabbats av manfall. Den tuffa resan i majorn och en kommande späckad vår-säsong tvingar Dennis "dennis" Edman att ta en paus.

klar

Artikellänk är kopierad

Ninjas in Pyjamas tvingas till förändringar i truppen efter att Dennis ”dennis” Edman drabbats av utmattning.

I ett uttalande skriver laget att det är ett gemensamt beslut att Edman tar en paus för att förhindra att läget förvärras.

”Vårt schema framöver för Counter strike-laget är tufft och vi vill inte ta några onödiga risker när det gäller vår spelares hälsa. Dennis kommer att genomgå fortsatt medicinsk undersökning de kommande dagarna och vi ser fram emot att han ska återvända till laget när han är redo att tävla igen”, skriver Ninjas in Pyjamas.

Under tiden som Dennis ”dennis” Edman vilar upp sig får laget hjälp från ett bekant håll av ingen mindre än William ”draken” Sundin.

Sundin spelade fram till nyligen för Red Reserve som efter anklagelser om att inte betala ut löner till sina spelare snabbt förlorade sina trupp.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro