ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Dennis: Tänker inte skylla på IGL-rollen som de flesta andra gör

Erik Glanell · 26 Mar 2018
Uppdaterad 26 Mar 2018

Ninjas in Pyjamas nyaste spelare, Dennis "dennis" Edman, tänker aldrig använda kaptensbindeln som en ursäkt för att spela dåligt.

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: spana in vår tv-satsning om esport Metro Esport Magazine här!

Dennis ”dennis” Edman var en av parterna i en av årets mest överraskande spelarbyten. Ninjas in Pyjamas petade legendaren Richard ”Xizt” Landström och in kom Edman. Inte nog med det. Han tog även över rollen som lagledare, eller IGL som det vanligen kallas.

– Den största utmaningen blir med mig själv. Jag har alltid varit en start playmaker och fragger, [utmaningen blir] att hålla i det samtidigt som man ska styra andra, säger han.

Samtidigt som utmaningen är tuff har han självförtroende nog att sätta målen högt.

– Mitt mål är att bli den bästa fraggande IGL:en och jag själv kan inte se att det kommer bli ett problem, säger Dennis ”dennis” Edman.

De som har hyfsad koll på den före detta Godsent- och Fnatic-spelaren känner honom som en pistolgud med väldigt hög lägstanivå. Förhoppningen med Dennis ”dennis” Edman vid rodret i Ninjas in Pyjamas är att han ska kunna bibehålla den fina formen även med kaptensbindeln på. De som följt Counter strike-historien vet däremot att ledarrollen kan få vilken spelare som helst att vackla i sina prestationer.

TV: ”PUBG är en av de fem största esporterna inom ett år” 

– Jag försöker hålla mig på toppen på alla nivåer jag kan. Jag försöker bara göra det och inte skylla på att jag kan vara dålig för att jag är IGL, som de flesta gör. Det är sanningen, säger han.

För en längre version av intervjun kolla på klippet högst upp i artikeln.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro