ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Deras kärlek tvingade dem att flytta till Sverige

Ingrid Arinell · 14 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Sophie von Western Ribeiro och Kenneth Ribeiro bor nu i Danmark igen tillsammans med sina söner Benjamin och Josef.
Ann Sophie von Western Ribeiro och Kenneth Ribeiro bor nu i Danmark igen tillsammans med sina söner Benjamin och Josef.Foto: Jenny Nilsson

Danska Ann Sophie von Westen Ribeiro, 26, mötte kärleken i Indien.  Men för att kunna leva tillsammans med Kenneth Ribeiro, 41, tvingades hon att lämna Danmark. Nu har de återvänt och skaffat familj.De träffades på ett internetkafé i Goa, Indien, för sex år sedan. Då pratade de bara med varandra en kort stund, men han hann se Ann Sophies mejladress. Så han skrev till henne, Och innan Ann Sophie åkte tillbaka till Danmark hade de tillbringat nio dagar ihop – och förälskat sig.– Fem månader efter det gifte vi oss, väldigt spontant. Mina föräldrar ringde runt och sa ”Ann Sophie ska gifta sig med en man som heter Kenneth, kom hit och ta med er mat”. Det var fantastiskt, säger hon.

Ann Sophie och Kenneth visste att giftermål var deras enda chans att få vara tillsammans. Men den danska lagstiftningen krävde mer än pappersbevis på deras kärlek. För att Kenneth skulle få stanna behövde Ann Sophie äga en lägenhet, eller ha hyreskontrakt för tre år, och försörja Kenneth. Paret stod inför en omöjlig situation. Den enda utvägen var att Ann Sophie skulle lämna sitt hemland. De flyttade till Landskrona.

Efter ett år i Sverige fick de tag på en lägenhet i danska Fredriksberg. Där bor de nu med sina två söner Benjamin, 4, och Josef, 1,5 år.  – Det fanns knappast tid för romans, det var så mycket praktiskt som skulle ordnas, säger Kenneth.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro