ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Desiree, 30, letar efter en dejt till alla hjärtans dag

Emmelie Wallroth · 7 Jan 2015
Uppdaterad 7 Jan 2015

Foto: Facebook/Privat


klar

Artikellänk är kopierad

Desiree Larsson är bjuden på bal på alla hjärtans dag – men har ingen att gå med.

På alla hjärtans dag är Desiree Larsson, 30 i Hässleholm, bjuden till en bal i Skåne som hon brukar gå på  varje år. Men i år är första gången som hon kommer vara singel.

– När man är 30 år så lär ju inte känna nytt folk direkt. Och har man inte passat ihop med sina vänner tidigare så lär man inte göra det nu heller. Så jag tänkte, ”varför inte?”, säger Desiree Larsson till Metro.

Paret söker nyårssällskap – på Blocket

Hon kände att Facebook var ett bra sätt att försöka nå ut till människor som hon inte känner. Därför skrev hon ett inlägg där hon söker efter en ”charmig gentleman med glimten i ögat” som kan tänka sig att spendera alla hjärtans dag med henne – och  som kanske stannar kvar lite längre än så​.

I inlägget beskriver Desiree sig själv som en person som är bra på bland annat inredning och att springa långt. I skrivande stund har inlägget delats omkring 230 gånger.

Efter annonsen: Parmiddagar för hela nästa år fixade

– Jag har fått kanske 300 nya meddelanden och rätt många mail. Det är jättekul, helt klart. Folk har dessutom varit väldigt positiva och jättemånga vill hjälpa till, säger Desiree. 

Skulle du vilja gå på balen med Desiree eller känner du kanske någon annan som skulle vilja det?

Ta kontakt med henne här ochhär kan du läsa hela inlägget.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro