ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det är enkelt att välja bort Sodastream

Aron Andersson · 30 Okt 2012
Uppdaterad 31 Okt 2012
Det är enkelt att välja bort Sodastream Tjuter som en sprucken vuvuzela när den arbetar, konstaterar Metros recensent.

Det är enkelt att välja bort Sodastream Tjuter som en sprucken vuvuzela när den arbetar, konstaterar Metros recensent. Foto: Urban Brådhe


Klassiska Sodastream har uppdaterats. Men nyheterna är inte tillräckligt spännande, och bagaget för problemtyngt, för att motivera ett köp, tycker Metros prylexpert.

klar

Artikellänk är kopierad

Är det inte toppen att få kolsyra sitt eget vatten? Nåja, det har kanske inte samma joie de vivre som att baka surdegsbröd eller att stoppa sin egen korv, men visst är det trivsamt. Nuförtiden finns det dessutom ett antal alternativ i butikerna, så det är enkelt att välja bort Sodastream.

Varför inte köpa Sodastream? För det första är Sodastream ungefär så kontroversiell som en hushållsmaskin kan bli. Tidigare marknadsförd av greve Ian Wachtmeister som ledde skandalomsusade Ny demokrati under 90-talet. Och dessutom tillverkad på ockuperad mark på Västbanken.

Men har politik och bubbelvatten med varandra att göra?I allra högsta grad, särskilt med tanke på de miljövinster som hemmabubblet kan bidra till. Men marknaden erbjuder som tur är flera konkurrenter för den som har lite samvete.

Men är inte Sodastream först och bäst?Här är nästa anledning att inte välja Sodastream. Den populariserade kanske det hemmakolsyrade vattnet, men det är inte mycket som skiljer den från konkurrenterna i dag. Funktionerna i den här modellen, en lcd-skärm och fyra olika styrkor på mängden kolsyra, är inte direkt något försäljningsargument. Dessutom tjuter den som en sprucken vuvuzela när den arbetar.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro