ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Det är inte säkert att Carola kvalar"

Metro Riks · 5 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

"Det är inte säkert att Carola kvalar" Andreas Lundstedt räds inte det svenska motståndet i Melodifestivalen Andreas Lundstedt är en man med många järn i elden. När Carola för länge sedan landat i Aten var Andreas fortfarande kvar i Sverige för att marknadsföra nya solosingeln och spela i "Saturday night fever" på Scandinavium i Göteborg. Men stressad? Inte en chans. ­Nej, jag har hellre för mycket att göra än för lite. Man får hitta sina tillfällen att vara ledig. I dag har jag till exempel två timmar när jag får gå och shoppa. Det är min lilla belöning. Andreas Lundstedt har ställt upp i svenska Melodifestivalen fyra gånger, två gånger solo och två gånger med Alcazar. När han äntligen tävlar i finalen gör han det för Schweiz, som en del av euromixgruppen Six4one. Låten "If we all give a little" är en klassisk schlager i powerballadgenren, som enligt Lundstedt själv borde ha stora chanser. ­ Men det beror samtidigt på vad publiken vill ha i år. Jag hoppas att vi hamnar bland de tre bästa, men när jag står där är det klart jag tänker att vi ska vinna. I Sverige har det dock talats mindre om hans musik och mer om hans nya fluffiga kalufs på sistone. ­Jag får skylla mig själv. Det var jag som berättade om min hårtransplantation. I Aten tävlar du mot Carola, som är en av dina gamla idoler. Räds du konkurrensen?

­ Vi vet ju inte ens om hon kommer att tävla ännu, det avgörs på torsdag. Här är vi ju säkra på att hon går vidare, ute iEuropa låter det lite annorlunda. Men jag hoppas att hon kvalar.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Riks
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro