ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det är snyggt i sin enkelhet”

Josefin Svenberg · 15 Jun 2011
Uppdaterad 15 Jun 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Säng: 4 
  Bänken vid fotänden gör det ännu roligare att hoppa i sängen. Skämt åsido, den sköna madrassen och de specialvävda sängkläderna är fina förutsättningar för en god natts sömn.
Säng: 4 Bänken vid fotänden gör det ännu roligare att hoppa i sängen. Skämt åsido, den sköna madrassen och de specialvävda sängkläderna är fina förutsättningar för en god natts sömn.
Inredning: 4 
  Inredning: ”Klassiskt men med en twist” är arkitekten Thomas Sandells förträffliga beskrivning av hotellmiljön. Det är snyggt i sin enkelhet. Plus för de röda inslagen.
Inredning: 4 Inredning: ”Klassiskt men med en twist” är arkitekten Thomas Sandells förträffliga beskrivning av hotellmiljön. Det är snyggt i sin enkelhet. Plus för de röda inslagen.
Utsikt: 4 
  Balkongen kunde gärna ha varit djupare, men utsikten över Humlegårdens trädtoppar går inte att klaga på. Även Stureplan skymtar nedför gatan.
Utsikt: 4 Balkongen kunde gärna ha varit djupare, men utsikten över Humlegårdens trädtoppar går inte att klaga på. Även Stureplan skymtar nedför gatan.
Badrum: 3 
  Den smakfulla och moderna stilen går igen även i badrummet. Här finns både badkar och dusch, men vi saknar det där lilla extra.
Badrum: 3 Den smakfulla och moderna stilen går igen även i badrummet. Här finns både badkar och dusch, men vi saknar det där lilla extra.

I dag sätts ännu ett hotell ut på Stockholmskartan. Eden Park är Elite Hotels femte anläggning i huvudstaden och är beläget i korsningen Sturegatan/ Linnégatan. – Vi vänder oss till affärsresenärer och privatpersoner som kräver lite högre kvalitet. Hotellet är fyrstjärnigt men med femstjärnig service, säger hotelldirektören Susanne Karlsson. I den före detta kontorsbyggnaden har Elite Eden Park Hotel byggt 124 rum, varav en svit och sex juniorsviter. I september kommer hotellets gym och bastu att stå klar, men redan i slutet av augusti öppnar stjärnkocken Melker Andersson sin asiatiska restaurang i hotellet. – Förebilden för mig har varit Metropolitan Hotel i London som både har attraktiva Met Bar och en restaurang i världsklass, säger Bicky Chakraborty, vd för Elite Hotels.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro