ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Det är som att inte få träffa sin älskare"

Katarina Matsson · 9 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Alex Scully och Victoria Legrand har ett kärleksförhållande – men bara till musiken.

Alex Scully och Victoria Legrand har ett kärleksförhållande – men bara till musiken. Foto: Getty


klar

Artikellänk är kopierad

• Indiepopmakarna Beach House har spenderat ett intensivt år på vägarna – vilket bådar gott för nästa platta. • "Det är som att ha inte ha möjlighet att träffa sin älskare". • På fredag spelar de på Way Out West.

Sedan den självbetitlade debuten 2006 har Baltimores indiefavoriter Beach House snärjt publiken med sin drömska pop, senast på årets hyllade "Teen dream". – Det har varit ett fantastiskt år, vi har jobbat jättehårt och rest mycket. Jag har aldrig varit med om så snabba förändringar förut. Och jag gillar det faktiskt, jag blir uttråkad annars, säger sångerskan Victoria Legrand.

Senaste plattan kom till efter en annan intensiv period på vägarna.– Det är som att inte ha möjligt att träffa sin älskare och fantasierna blir mer och mer intensiva, begäret starkare. Jag tror inte att krafterna inom "Teen Dream" skulle vara desamma om vi inte turnerat så mycket, de är väldigt fysiska, intuitiva, säger Victoria Legrand.

Liknelsen till kärleksrelationer återkommer, men privat är hon och partnern Alex Scully inget par.– Vi är inte tillsammans, men idén om kärlek… Jag har läst lite på sista tiden och upptäckt att kärlek är att producera, att älska är att dela och skapa saker. Och det har Alex och jag tillsammans, säger hon.

Hon och Alex Scully har tidigare sagt att de vill att folk ska ha sex till "Teen dream". Men mest handlar deras musik – byggd av syntar, gitarr och Legrands magiska röst – om att skapa känslor. – Jag hoppas att vår nästa platta kommer att beröra människor och jag hoppas att folk över hela världen fortsätter att ha sex, haha, säger hon.

De första uppslagen till finns redan.– Vi turnerar fram till december. I början av vintern kommer vi ha en tydligare idé. Vi gillar verkligen att förändra sättet vi gör saker på, säger Victoria Legrand.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro