ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det bådar gott inför ESC”

Anneli Sandberg · 31 Jan 2014
Uppdaterad 1 Feb 2014
”Det bådar gott inför ESC”

”Det bådar gott inför ESC” Foto: Gustav Gräll


Flöjtbål och mycket skratt. När komikerna Anders Jansson och Nour El Refai kliver in som programledare för Melodifestivalen står humorn i fokus.

klar

Artikellänk är kopierad

På fredagskvällen var det publikt genrep för den första deltävlingen i årets Melodifestival i Malmö arena. Den inleds med ett flöjtbål på scenen för att protestera mot att Danmark och Emmelie de Forest tog hem vinsten i Eurovision Song Contest 2013. Nour El Refai säger att vi nu ska ta tillbaka vinsten från Danmark. Och med tanke på hur bidragen i den första deltävlingen låter så bådar det gott.

MELLOBLOGGEN: ”Vad har människan på sig?” - hela rapporten från genrepet

Programledarna Nour El Refai och Anders Jansson är samspelta och de sköter sig bra med tanke på att det är premiärkväll. Det sker få misstag och de som görs märker knappt publiken eftersom de inte vet om det hör till manus eller inte. Det skojas om allt från Zlatan till teckenspråkstolken bakom Obama.

LÄS MER
Alvaro Estrella berättar om sexlåten

Anders Jansson är den stora behållningen i första deltävlingen, inte bara under programmets gång utan också under röstningsfasens slutskede då han håller ett pompöst tal om att man ska rösta så att vi kan vinna Eurovision Song Contest igen.

LÄS MER
”Alcazar vinner Melodifestivalen”

På det stora hela en klart godkänd show från Malmö.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro