ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det blir en indiansommarhelg

Conny Emmelin · 28 Sep 2011
Uppdaterad 28 Sep 2011
Lena Wendt, 24, från Berlin njuter av Malmösolen. – Jag hade badat om det inte varit så mycket maneter i vattnet. Jag är rädd för maneter, säger hon.

Lena Wendt, 24, från Berlin njuter av Malmösolen. – Jag hade badat om det inte varit så mycket maneter i vattnet. Jag är rädd för maneter, säger hon. Foto: Peter Brinch


klar

Artikellänk är kopierad

Sol och varma temperaturer väntar skåningarna resten av veckan. Och till helgen stiger temperaturerna lite till, enligt SMHI. – Det vi har just nu kan vi kalla för indiansommar. Vi har haft en period med höstlikt väder och nu är det sommarvarmt, säger Alexandra Ohlsson, meteorolog på SMHI. I dag och i morgon är det störst solchanser i södra Skåne och temperaturen når upp till 17–18 grader i skuggan. Men till fredag och helgen kommer varmare luft in till Skåne söderifrån. – Då blir det 20 eller dryga 20 grader i hela Skåne. Det blir en varm avslutning av september, säger hon.

En som passar på att njuta av vädret är 24-åriga studenten Lena Wendt från Berlin som bott i Malmö i två månader. – Jag passar på att njuta så mycket jag kan. Jag tar små tupplurar i parken och pluggar utomhus i solen, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Conny Emmelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro