ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Det flammade och var sjukt varmt"

Anneli Sandberg · 12 Mar 2015
Uppdaterad 12 Mar 2015

Foto: Gustav Gräll


När Linus Svenning äntligen sätter momentet med trummorna på scenen så har ett annat problem dykt upp- elden.

klar

Artikellänk är kopierad

När Linus Svenning tävlade i Malmö med ”Forever starts today” så kunde hans lillebror, som i början av året skadades svårt i en bilolycka, sitta i publiken och stötta. Men han fick gå hem från efterfesten. – Han var tvungen dra för att han inte klarade av det. Det var för jobbigt med det höga ljudet och alla lampor som blinkade, säger Linus.

Men nu, några veckor senare, har broderns tillfrisknande gått framåt och Linus berättar att han kommer vara med honom hela vägen. – Han kommer sitta i publiken och nu tror jag också att han kommer greja att följa med. Det betyder allt för mig att han finns här, säger Linus.

Han är inte nervös för lördag. Riskmomentet på scenen med trummorna som dansarna skickar fram och tillbaka sitter som det ska och det är inget som oroar Linus. Däremot är elden ett problem. – Elden i början är jobbig. På Andra chansen var den för nära och jag blev alldeles tårögd. Det flammade och var sjukt varmt. Vi ska ha kvar elden men inte lika länge. Senaste stod jag där och tänkte ”när ska de sluta, när ska de sluta?”

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro