ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det här ska du inte missa under bokmässan i Göteborg

Jesper Lögdahl · 29 Sep 2017
Uppdaterad 29 Sep 2017
Veronica Maggio kan man se på lördag.

Veronica Maggio kan man se på lördag. Foto: IBL


Oavsett om ni ska gå på Bokmässan eller inte så finns det höjdpunkter i Göteborg denna litterära storhelg.

klar

Artikellänk är kopierad

Svenska Mässan, Korsvägen.

Om ni går på Bokmässan så ta tillfället i akt att under lördagen se en intervju med underbara Veronica Maggio. Hon har släppt en memoarbok och denna är ämnet när artisten blir intervjuad av briljanta musikjournalisten Ika Johannesson. Bara att dessa två personer sitter tillsammans på samma scen gör det mödan värt att tränga sig fram i publikhavet.

Elite Park, Kungsportsavenyen 36.Det är ju fullkomligt omöjligt, nu för tiden, att ta reda på var författarna bor på för hotell under sin vistelse i Göteborg. Dock är det så att om ni vill se kända författare som festar så har hotellet Elite Park, historisk, varit ett gött häng. Vissa år har det varit knökfullt med storsäljande bokmakare och kända kulturjournalister under dessa dagar. Stor autografchans!

Lounge(s), Kungsportsavenyen 5.Nu öppnar nattklubben en ny bar i helgen, Lemon Bar, och där väntar jag mig att det ska dyka upp ett yngre klientel av mässdeltagare. Sannolikt kommer inte David Lagercrantz vara där, men kanske Daniel Redgert. Hoppas jag. Han borde gå dit.

Taverna Averna, Tredje Långgatan 7.Det alternativa Bokmässe-hänget sker på Taverna Averna på tredje lång. Under den årliga filmfestivalen är detta en given spelplats för branschfolk och kan så bli även under bokmässan i år. Förutom god mat serveras det finfin musik med ett gött häng i baren hela helgen. Under fredagen återfinner vi bland annat Erik Spaniard och Pontus H bakom spelarna och på lördag står artisten, och Sveriges pophopp nummer ett, Alice B för musiken. Missa inte!

Av Jesper Lögdahl, Dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro