ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det känns som att gå i innetofflorna”

Ingrid Arinell · 26 Feb 2012
Uppdaterad 26 Feb 2012

Programledare Karin Hübinette reser aldrig utan sitt brandlarm och tycker att skidsemestrar är som Kinderägg. Hon älskar Italien, men avskyr Finlandsfärjan.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminne…

-- Ofta tycker jag att den bästa resan är den man gjorde senast. Vi var i Zell Am See i Alperna och åkte skidor efter nyår. När man har barn som gillar att åka skidor är det en av de bästa semestrarna. Jag gillar att semestern går ut på att man kommer ut och gör grejer ihop och så gillar jag att åka skidor. Det är lite som ett Kinderägg. 

Värsta resminne …

– Vi fick ett presentkort på en Finlandskryssning när min äldsta dotter var ett halvår – och med all respekt för de som tycker det är kul, men jag tycker att det är vedervärdigt.  Aldrig mer, sa jag. Man går runt där utan ytterkläder bland folk man inte känner, det känns som att gå i innetofflor. Som att alla på något absurt sätt är på samma bjudning i en låtsasvärld. Det blåste väldigt mycket och folk gick på snedden över heltäckningsmattorna. Det är heltäckningsmattor överallt! 

Favoritresmål …

– Min svägerska är från Island och i sommar ska familjerna resa dit. Svärmödrarna ska med så det blir en riktig gruppresa. Jag ser fram emot att rida på Islandshäst i en Korpen Flyger-miljö. 

Det packar jag alltid ner i resväskan …

– Ett litet portabelt batteridrivet brandlarm. Det tycker jag är en rätt bra grej, men det har aldrig behövt användas. Och böcker såklart.

Det första jag gör på hotellrummet …

– Packar upp alla kläder och necessären. Jag bor in mig på en gång. 

Restipset …

– Om man ska åka i Sverige så rekommenderar jag Höga kusten som är ett fantastisk vackert kustområde med extremt branta klippor. Där har jag bilat runt och åkt till Ulvön som är ett surströmmingsmecka.  Om man ska ut i Europa och bila genom Tyskland rekommenderar jag de fina vägarna parallellt med autobahn som har väldigt vacker natur. Stressa inte ihjäl dig! Som Robert Broberg säger: ”Målet är ingenting, vägen är allt”.  Jag gillar Italien, för bergen, inlandet, kusten, Ligurien, Toscana… Det finns hur mycket som helst. 

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro