ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Det rullar en svallvåg av moralpanik efter oss"

Metro.se · 27 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammars blogginlägg skapade vild debatt.Nu kommer deras svar: "Moralpanik" och "hyckleri"."När vågar vi erkänna att det finns ömhet i ett slag över munnen?" skrev Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar bland annat på bloggen newsmill, något som författaren Unni Drougge för Metro beskrev som en förolämpning.I dag går Zandén och Gyllenhammar ut med ett svar till alla deras kritiker. "I vår artikel förordas ingen kvinnomisshandel!  Ingenstans står att denna mun som kanske kan känna ömhet i ett slag är en kvinnas mun", skriver de apropå den påstådda beskrivningen av kvinnomisshandel.

I det första blogginlägget antyddes också att otrohet kan vara det som ska rädda familjen:

"Kanske har vi missat det som halva Europa och hela Sydamerika insett: att långa äktenskap kräver älskare och älskarinnor."Så här skriver de i dag om reaktionerna på detta."Det rullar en svallvåg av moralpanik efter vår blogg. För oss verkar den präglas av svårigheten att se komplexiteten i oss människor, i relationer och i vår sexualitet."

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro