ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det stormar om Katrin

Louise Jacobson · 16 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
MIN HÄST: ”Får jag rita ballen? Han har fällt ut den. Den går ner i marken. Det gör den ofta på hästar.” Katrin Zytomierska  

MIN HÄST: ”Får jag rita ballen? Han har fällt ut den. Den går ner i marken. Det gör den ofta på hästar.” Katrin Zytomierska  


klar

Artikellänk är kopierad

Katrin tar inte åt sig av kritik. – Jag har aldrig varit intresserad av att roa den bajsnödiga politiskt korrekta genomsnittsmänniskan”.
Katrin tar inte åt sig av kritik. – Jag har aldrig varit intresserad av att roa den bajsnödiga politiskt korrekta genomsnittsmänniskan”.Foto: Lotta Imberg

Kontroversiell. Katrin Zytomierska gjorde debut i ”Idol 2008 eftersnack” med buller och bång förra veckan. Hon kallade ”Idol”-Jesper bögig och bloggade sarkastiskt om Loulou Lamottes vikt. Vad snurrar egentligen i en skandalsökares huvud?

I veckan blev du anmäld till granskningsnämnden och ”Idol”-deltagarna ratar dig. Kommer du byta taktik i kväll? – Nej, absolut inte. För det första måste man förstå att TV400 tog in mig och inte Agneta Sjödin just för att de vill ha en programledare som går över gränsen. Jag skulle inte kunna ändra mig för jag är en väldigt spontan person. På min blogg skriver jag det jag tänker och i tv säger jag precis det jag tänker. Jag har inget filter. Är du inte rädd att såra människor? – Jag utgår alltid ifrån mig själv. Jag tänker ”hur skulle jag reagera om någon sa så här om mig?” och eftersom det är ytterst lite som kan såra mig så blir ju min gräns för vad jag tycker att människor ska kunna ta väldigt hög.

Kort efter er skilsmässa har du och Alex Schulman pratat med media om era nya kärlekar. Försöker ni såra varandra?– Nej. Det är skitolyckligt att det blivit så här. Om inte Alex hade gått ut och pratat om ”kvinnan i sitt liv” så hade det fått komma ut på ett naturligt sätt. Jag hade aldrig själv ringt upp någon reporter på Aftonbladet och sagt  ”hej, jag är ihop med Rickard Nordstrand och vi blev kära under inspelningarna av ’Du är vad du äter’”. Du äger en pr-byrå. Är ditt kändisskap egentligen en stor pr-kupp? – Det hade varit ascoolt. Men så är det absolut inte. Jag har inte haft minsta baktanke. Det finns folk som tror att min skilsmässa är en pr-kupp och att vi om ett par månader kommer säga att vi är ihop igen. Om det händer får du komma tillbaka och säga att jag är helt rubbad i huvudet.

Så vill jag:

... synas på löpet”Jag älskar att bräcka saker” ”Katrin Zytomierska orsakar svenskt tittarrekord” – alltså att jag skulle ha de bästa tittarsiffrorna någonsin. Jag älskar att bräcka saker. Efter ”Du är vad du äter” ringde jag direkt och kollade och det avsnittet var ju det bästa på skitlänge. Det är ett bevis för att jag gör mitt jobb på något vis.

... fortsätta karriärenTa över efter Rickard Sjöberg Jag vill göra det jag gör nu, men jag borde svara något roligt …Ja! Jag vill vara programledare i ”Postkodmiljonären”. Tänk mig säga till människorna som ska upp och tävla ”ser du inte lite bögig ut? Ja, då går vi på tiotusenkronors-frågan”.

... ha sex en sista gångI en schäslong på en paradisö Någonstans under stjärnklar himmel på en paradisö på någon typ av schäslong. Det är perfekt klimat. Och en kille som man är otroligt passionerat attraherad av. Ingen gammal snubbe som man varit tillsammans med i tio år.

... spendera helgenInvigningen av nya Café Opera Jag vill fira min mamma på fredag för hon fyller år och sedan gå på invigningen av nya Café Opera. På lördag vill jag bara gå på bio, ta det lugnt och vara bakis.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro