ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det var det sjukaste hotell jag varit på”

Anneli Sandberg · 25 Mar 2012
Uppdaterad 25 Mar 2012

Det var inget paradis Alexander Schulman hamnade i då han ledde såpan Paradise hotel” i Colombia. Tvärtom nämner han det som sitt värsta resminne. Och när han kommer in i ett hotellrum kollar han först in om det finns ett badkar.

klar

Artikellänk är kopierad

Alex Schulman.
Alex Schulman.

Värsta resminne?

– Det var när jag var i Colombia och skulle leda Paradise Hotel. Det var det sjukaste hotell jag varit på. Det var som att det hade byggts 1962 och blivit övergivet, och sedan hade man öppnat portarna igen 40 år senare utan att göra något åt det. Det var dammigt och smutsigt. Jag har aldrig varit med om så låg standard, det var som att bo i slummen. Jag fick en parasit, min dotter ett köttsår av poolvattnet och min fru Amanda fick uppsöka sjukhus. 

Bästa resminne?

– Det måste ha varit min och Amandas första semester i Thailand. Vi bodde på ett hotell som hette Evason som var ett fantastiskt hotell. Det var vår dröm att åka tillbaka dit igen och det gjorde vi sedan året efter. Hotellet hade en egen privat ö dit vi åkte. Vi lämnade aldrig ens hotellområdet på hela tiden.

Favoritresmål …

– Gotland. Så fort det blir varmt i luften så åker vi dit. Det är underbart där. Det är någonting med naturen, det känns som att man är i Grekland eller nått. Sedan skiner solen alltid där. 

Det packar jag alltid ner i resväskan …

– Jag packar alltid väldigt lite. Men laddaren till min Iphone skulle jag aldrig glömma. Då skulle jag bli olycklig. Det enda som skulle vara värre än att glömma laddaren vore om jag glömde min Iphone och så dum skulle jag aldrig vara. 

Det första jag gör på hotellrummet …

– Jag kollar badrummet och om det finns ett badkar, först av allt. Jag badar alltid, varje dag, oavsett hur varmt det är ute. Jag kollar också utsikten. Bor jag när havet så vill jag gärna se det. 

Restipset …

– Mitt bästa restips är väl att jag alltid förut klädde mig i skjorta och slips när jag skulle flyga och sedan vid incheckningen så bad jag om större utrymme eftersom jag har så långa ben. Då hände det en gång av tre att jag uppgraderades till businessklass. Men det är väldigt viktig att vara välklädd om det ska lyckas. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro