ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Det var inte jag som sköt"

Metro.se · 17 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

UTPEKAD. Han är ung, asiatisk och har precis gjort slut med sin flickvän. Dessutom bor han på ett av de studenthem som utsattes för massakern i Virginia och poserar med flera automatvapen och gevär på sin blogg. Men Wayne Chiang är inte gärningsmannen.

Det senaste dygnet har hans blogg gått från enstaka träffar till över 100 000, på grund av ett rykte om att det skulle vara han som var mördaren från Virginia Tech. Nu vill han reda ut missförståndet och rentvå sitt namn.

– Det var fem rätt av fem möjiga. Jag var asiat, jag bodde på studenthemmet, jag går på Virginia Tech, jag har nyligen gjort slut med min flickvän och jag samlar på vapen, säger Chiang till tv-stationen ABC.

Enligt tre olika källor till ABC är Wayne Chiang inte misstänkt för något brott.

Vapenentusiasten Chiang har skrivit ett inlägg med rubriken "fred genom överlägsen eldkraft" och tror vidare att massakern hade kunnat förebyggas om studenterna själva hade tillstånd att bära vapen på campus.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro