ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det var sjukt kallt och vi bodde dåligt”

Emma Björkman · 3 Jun 2012
Uppdaterad 3 Jun 2012
Pär Lernström kollar alltid in badrummet först.

Pär Lernström kollar alltid in badrummet först. Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press


STJÄRNA PÅ VÄG

klar

Artikellänk är kopierad

Programledaren Pär Lernström älskar god mat. Därför är det inte förvånande att hans bästa resminne är från ett restaurangbesök i Italien. Han packar alltid ned ett par snygga skor – för att kunna komma in på vilken restaurang han vill.

Bästa resminne ... – Jag har ett gäng bästa resminnen men jag tror att det absolut bästa är ifrån Italien när jag och Linda var i Sorrento på Amalfikusten. Jag gillar att äta och dricka gott – om andra planerar en utflykt för att se ett berg planerar jag vad jag ska äta. Jag hade spanat in en restaurang som vi gick till där vi beställde in en kötträtt. Det tog lång tid att tillaga och när det var klart kom det ut fem personer som skar upp köttet, som var helt magiskt gott. Det är ett otroligt fint minne.

Värsta resminne ... – New York. Jag och Linda åkte dit och det var en oplanerad semester. Det var sjukt kallt och vi bodde dåligt. Jag hade en bild av hur kul New York skulle vara att uppleva men jag blev besviken. Vi hade inte planerat in vad vi ville göra så när vi hade sett höga byggnader i ett par dagar kändes det lite segt. Jag har inte varit där sedan dess så någon gång får vi åka dit igen.

Favoritresmål ... – Syditalien och öarna Sicilien och Sardinien. Maten är grym och det är något med hela atmosfären där som jag tycker om.

Det packar jag alltid ner i resväskan ... – Jag har alltid med mig datorn. Det är härligt att kunna titta på film på planet eller på kvällarna. Och ett par snygga skor packar jag ned för att kunna gå ut och äta var som helst. Om man ska in på en stjärnkrog fungerar det inte att komma i ett par sneakers.

Det första jag gör på hotellrummet ... – Jag kollar att badrummet är fräscht. Ska jag bo på hotell längre ett par nätter vill jag bo bra och är inte badrummet fräscht vill jag bo någon annanstans. Om jag klagar om jag inte är nöjd? Jag är nog lite svensk och knyter näven i fickan.

Restipset ... – Kolla upp ett par riktigt bra restauranger innan du åker i väg är mitt bästa tips. Att gå till ställena som ligger nära till hands är en chansning.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro