ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det vore så sjukt häftigt att vinna”

Anneli Sandberg · 13 Jun 2012
Uppdaterad 13 Jun 2012
Noname.

Noname.


I morgon är det dags för final av Metro on Stage. I går fick läsarnas fem finalister svara på frågan: Varför ska ni vinna musik­tävlingen? I dag är det juryns fem finalisters tur att svara.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla Maj.
Lilla Maj.
Jonathan Undhagen.
Jonathan Undhagen.
Project Elephant.
Project Elephant.
Eskimå.
Eskimå.

Eskimå– Jag vill vinna för att folk ska vilja lyssna på min musik. Jag har kämpat med min musik i ensamhet väldigt länge. I februari lade jag upp min första låt som tog ett och ett halvt år att få klar. Jag hoppas jag vinner för att folk tycker om låtarna, säger Erik Ljungqvist.

Project Elephant – För att vi kör vår egen stil och för att vi vill vara nyskapande och inte följa i samma gamla mönster. Det skulle också innebära en bra skjuts på vägen så att vi kan få syssla med det vi gör på heltid, säger Sebastian Lindahl.

Jonathan Undhagen – Det vore så sjukt häftigt att vinna. Jag tog studenten i går och det skulle vara en så bra start på mitt vuxna liv. Musik är det jag verkligen vill hålla på med. Det skulle vara jäkligt gött! Jag vill sprida min musik till hela Sverige, säger Jonathan Undhagen.

Lilla Maj – För att det vi håller på med är något som väldigt många borde få ta del av. Det är bra musik och fler borde få reda på det. Vi vill vinna för att vi är bra helt enkelt, tycker vi, och för att vi tror på det vi gör. Det är nog allt, säger Lisa Johansson.

Noname – För att vi kämpar hårt och har gjort det länge och med tiden har man fått lära sig att göra allt själv. Skriva texter, göra beats men man måste också promota och där brister det. Vi ska vinna för att vi sitter på väldigt bra musik som vi behöver hjälp att sprida, säger Sahand Akhtaran.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro