ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Det Yaovi gjorde för mobbade kompisen smälter hjärtan

Tomas Lundin · 19 Dec 2014
Uppdaterad 19 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

High School-studenten Yaovi Mawuli Amaglo såg hur en kille i bänken framför hånade sin bänkgranne för hans trasiga skor och bytte plats eftersom han inte ville sitta i ”fula raden”.

– Jag kunde inte stå ut med att en så cool kille skulle bli hånad på det sättet, säger Yaovi till sneakersajten Nice Kicks.

Dagen efter överraskade Yaovi klasskompisen med ett par fräscha Nike Air Jordans. På en bild som delats på sociala medier står Yaovi – i ett par New Balance – med sin klasskompis iförd sina nya Jordans. 

Gärningen blir ännu större av Yaovis bakgrund. Han är inte en bortskämd rikemansunge som kan ge bort presenter till höger och vänster utan har flyttat till USA från Togo i Västafrika och extraknäcker med att skumma nätet efter skor som han fixar till och säljer vidare. 

– Eftersom jag kommer från ett land i tredje världen var min familj inte så lyckligt lottad att jag kunde få de sneakers jag ville ha. När jag kom till USA fick jag till slut råd att köpa mina första Shaq-sneakers. Jag brukade göra rent dem varje dag efter skolan, säger han till Nice Kicks.

Många har inspirerats av 18-åringens generositet i juletid och planerar att följa i hans fotspår.

– Jag tror att världen skulle bli en bättre plats om vi bara hjälpte varandra med de små saker som får någon annan att le, säger han till Nice Kicks.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro