ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Detta är faktiskt Joaquin Phoenix

Dorothy Robinson/ Metro USA · 15 Feb 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

Bluff eller galenskap? Spekulationerna kring Joaquin Phoenixs förvandling från hunkig skådis till slaffsig rappare har gått vilda de senaste dagarna. Metro har träffat honom. Då: snygg, begåvad och Oscarsnominerad skådis. Nu: skäggig, överviktig rappare som chockade både fansen och David Letterman när han mumlande besökte tv-showen i förra veckan. I höstas gav han upp skådespeleriet för gott, för att satsa på en rapkarriär. – Det är inte ett missnöje med skådespeleriet. Jag tycker fortfarande att film är fantastiskt och jag respekterar skådisar. Men jag personligen växte inte längre. Mysteriet var förlorat för mig. Jag brukade läsa manus och ha ett överväldigande begär att uppleva det, att se det komma till liv. Men på sista tiden när jag läste manus tänkte jag bara på någon som kletade smink på mitt fucking ansikte. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, jag tycker musiken helt enkelt får förklara sig själv, säger han.

Egentligen ska han göra pr för kommande ”Two lovers”.

Istället kommer han till intervjun med ett film-team, eftersom hans svåger Casey Affleck ”filmar den här förvandlingen för en dokumentär”.

När vi försöker fråga om hans nya projekts giltighet blir han defensiv. – Tack, tack så hemskt mycket, säger han sarkastiskt.

klar

Artikellänk är kopierad

Dorothy Robinson/ Metro USA
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro