ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

DiCaprio och Hill återförenas

Anneli Sandberg · 5 Feb 2014
Uppdaterad 5 Feb 2014

De spelade mot varandra i The wolf of Wall street”. Nu återförenas Leonardo DiCaprio och Jonah Hill i ”The ballad of Richard Jewell”.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

”The ballad of Richard Jewell” bygger på en artikel som skrevs av Marie Brenner för Vanity   Fair. Den har nu plockats upp av Fox som vill göra film av den med Leonardo DiCaprio och Jonah Hill i huvudrollerna, skriver The Hollywood Reporter.

Filmen handlar om en säkerhetsvakt som jobbade vid de Olympiska spelen i Atlanta 1996. Han hittade en ryggsäck med sprängmedel och slog larm och hjälpte till att evakuera arenan. Bomben small och en person dog och flera skadades och Richard Jewell gick från att vara hjälte till att bli misstänkt för dådet. Han friades men skadan var redan skedd. Hans privatliv hade hängts ut och han hånades i tv för sin vikt.

Richard Jewell dog 2007 av hälsoproblem som hade med hans vikt att göra. Enligt Hollywood Reporter ska Jonah Hill spela Jewell och DiCaprio hans advokat.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro