ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Diddy bryter tystnaden efter Kim Porters död

Natalie Demirian · 19 Nov 2018
Uppdaterad 19 Nov 2018
Kim Porter och Diddy, bild från år 2005.

Kim Porter och Diddy, bild från år 2005. Foto: Getty Images


Modellen och skådespelaren Kim Porter hittades död, 47 år gammal, förra veckan. Nu bryter Sean Diddy” Combs, som har tre barn tillsammans med Porter, tystnaden kring händelsen i flera Instagram-inlägg.

klar

Artikellänk är kopierad

Dödsorsaken bakom Kim Porters tragiska bortgång är fortfarande okänd. Enligt källor till TMZ ska hon ha drabbats av ett hjärtstillestånd efter att ha haft influensaliknande symtom.

Kim Porter fick fyra barn, varav tre med artisten och producenten Sean ”Diddy” Combs som hon var tillsammans med till och från i drygt 13 år. De gjorde slut 2007, men har behållit en god relation genom åren.

I flera Instagram-inlägg skriver nu Diddy om sin sorg.

”De senaste tre dagarna har jag försökt att vakna upp från den här mardrömmen. Men jag har inte gjort det. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig baby. Jag saknar dig så mycket. I dag ska jag hylla dig, jag ska försöka att hitta orden för att förklara vårt obeskrivliga förhållande. Vi var mer än bästa vänner, vi var mer än själsfränder”, skriver han bland annat.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro