ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dilba kan vinna 70 miljoner på poker

Josefin Michanek · 7 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Lina Olofsson, Dilba Demirbag och Noelia Ivars Rico är småbarnsmammorna som laddar för poker VM. ”Vi åker till Las Vegas för att vinna” 

Lina Olofsson, Dilba Demirbag och Noelia Ivars Rico är småbarnsmammorna som laddar för poker VM. ”Vi åker till Las Vegas för att vinna”  Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

– Poker är en grabbig sport och som tjej måste jag ständigt bevisa mig. Det gäller att våga ta för sig, säger hon.

Dilba har spelat poker i ungefär ett år och har bland annat en andra placering i tv-tävlingen Pokermiljonen på meritlistan. Hon är en så kallat sponsrad spelare och spelar med Team Pokerstars. Kollegan Noelia Ivars Rico har tagit en annan väg. Hon satsade 150 kronor och kvalade in via nätet.– Vinstpaketet är värt över 80 000 kronor och det känns häftigt att kunna åka, säger Noelia som började spela för tre år sedan.Spelpassen under VM är tuffa och pågår under tolv timmar.– Som i alla elitidrotter gäller det att vara pigg och utvilad. Det gäller att hålla ut och ha tålamod, säger Dilba.

Hur ser du på chansen att kamma hem vinsten på cirka 70 miljoner kronor?– Självklart har jag en chans och jag spelar för att vinna.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Michanek
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro