ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dima skapade kaos

Patrick Ekstrand · 29 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Den ryske schlagervinnaren Dima Bilan fick i går fly från publiken i Kista centrum efter bara en låt. Det var fullt framför scenen och bland skyltdockorna i ett butiksfönster en trappa upp. Trycket framför scenen var så hårt att vakterna befarade att någon skulle bli skadad, och Dima Bilan tvingades fly innan spelningen var över.   

Den ryske schlagervinnaren Dima Bilan fick i går fly från publiken i Kista centrum efter bara en låt. Det var fullt framför scenen och bland skyltdockorna i ett butiksfönster en trappa upp. Trycket framför scenen var så hårt att vakterna befarade att någon skulle bli skadad, och Dima Bilan tvingades fly innan spelningen var över.    Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Schlager-EM-vinnaren Dima Bilan fick fly från fansen.
Schlager-EM-vinnaren Dima Bilan fick fly från fansen.Foto: Henry Lundholm

Kaotiska scener utspelade sig i Kista centrum när Dima Bilan framförde vinnarbidraget i schla­ger-EM i går kväll.

Den ryske artisten fick fly efter autografskrivandet – han skulle egentligen ha spelat två låtar, men det blev bara en. Vore det inte för kameramobilerna så skulle man kunnat tro att Beatles var på besök, sådan var hysterin.– Två gamla damer, de var kanske 60, började trycka sig framåt så små barn blev klämda och började gråta, säger Lilia Bitnarva, 22.Vakterna bedömde trycket så hårt att Dima Bilan fick avbryta besöket och fly. 

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro