ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dina favoritprodukter – i servettform

Frida Fahrman · 26 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Towlettes är praktiska och funkar på flyget

klar

Artikellänk är kopierad

Metros Frida Fahrman testar olika towlettes – kroppsvårdsprodukter i form av servetter.
Metros Frida Fahrman testar olika towlettes – kroppsvårdsprodukter i form av servetter.Foto: Urban Brådhe

SNABBT OCH ENKELT. Vi vill ha det enkelt och det ska gå snabbt. Vi älskar praktiska och smarta förpackningar. Towlettes är något som kommer mer och mer. Våra favoritprodukter görs numera i små smarta förpackningar i servettformat som är lätta att använda. De väger ingenting i handväskan, de går att ta med på flyget och de är dessutom billigare.

BRUN-UTAN-SOL. Self Tan Whipe, 15 kr, Nivea. För ansikte och kropp. En brun-utan-sol-servett för både ansikte och kropp. Går snabbt att använda och dessutom slipper man hemsk lukt och kladd.

GOTT UNDER ARMARNA. Deodorant Wipes, 40 kr, Oriflame. Praktiska deodorantservetter som går snabbt att använda. Luktar gott och fungerar utmärkt, det är bara att stryka på som vanligt.

FRÄSCHT FÖR HÅRET. Ted Gibson Hair Sheet, Styling, 249 kronor för 10 stycken, Blush. Ger håret en uppfräschning, vårdar och behandlar slitna hårtoppar. 

SOLSKYDD UTAN KLADD. Babysafe sunscreen, SPF 30 +, 85 kr, Baby Silk/Blush. Wipes som innehåller solskyddsfaktor. Kladdar inte och går snabbt att applicera.

UPPFRISKANDE ALOE VERA. Comodynes Aftersun Allskin, 83 kr, Eleven. En servett som har uppfriskande och fuktighetsgivande egenskaper av aloe vera och rekommenderas att användas efter solning. 

SMART PÅ RESAN. Nail Polish Remover Wipes, 30 kr, Åhléns. Väldigt smart att ha med sig på resan när man vill undvika läckande removerflaskor i resväskan. Fungerar precis lika bra och är fri från aceton och olja. 

ALLT-I-ALLO. Vitamin E Gentle Facial Cleansing Wipes, 95 kr, The Body Shop. En bra allt-i-allo-servett att ha med sig och använda till det mesta. Men skönast är den för ansiktet som snabbt och lätt blir rent och fräscht. Den har dessutom en god doft. 

FÖR HELA KROPPEN. X-foliator 3-in-1, 15 kr, Tantowel/Åhléns. En servett som fungerar för hela kroppen och används i tre steg. Den både smörjer, skrubbar och peelar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Frida Fahrman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro