ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Djurhemmets brutalt ärliga annons: Adoptera inte hemsk” chihuahua

Emma Björkman · 15 Dec 2014
Uppdaterad 15 Dec 2014
Eddie the Terrible.

Eddie the Terrible. Foto: Hssvacc.blogspot.se


klar

Artikellänk är kopierad

"Vill du bli min nya husse eller matte?"
"Vill du bli min nya husse eller matte?"Foto: Hssvacc.blogspot.se

Adoptionsannonser för hundar brukar lyfta fram hundarnas fina sidor. Men det här djurhemmet gör tvärtom och listar tre skäl varför ingen borde adoptera chihuahuan Eddie the Terrible.

”Vi vet, vi vet. Han är förtjusande. Liten och gul och fluffig. En liten mage som får honom att se ännu mjukare ut, som en hund du kan anförtro dina hemligheter. Låt dig inte luras”. Så inleder djurhemmet Humane society Silicon Valley sin adoptionsannons för chihuahuan som går under namnet Eddie the Terrible. ”Det är sant, Eddie är hemsk. Och vi har tre goda skäl till varför du inte ens ska överväga att adoptera honom”, skriver de. 

Enligt deras blogginlägg blir Eddie the Terrbile en best vid åsynen av andra hundar, han tycker inte om barn och kan bli ”väldigt nervös” tillsammans med vissa vuxna. ”I en hemmiljö är Eddie underbar. Han är rumsren, lojal, rolig och vänlig. Han älskar att apportera. Men socialt? Han suger". Och den som letar efter en enkel hund ombeds att leta vidare. ”Faktum är att han är något av en skitstövel. Men han är en skitstövel som vi tror på. Vi förväntar oss inte att du vill träffa honom men om du måste kan vi inte avskräcka dig”, står det. Djurhemmets annorlunda annons verkar gå hem bland adoptionssugna hundvänner.  Bland kommentarerna till blogginlägget har flera personer visat intresse för de ”5,8 kilo av terror som Eddie är”. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro