ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Djurplågaren lämnade Clover med nosen tejpad – nu mår hon bättre

Åsa Larsson · 3 Okt 2015
Uppdaterad 3 Okt 2015
Helandeprocessen har gått bra, men Clovers skötare tror att hon kommer att bära med sig ärren hela livet.

Helandeprocessen har gått bra, men Clovers skötare tror att hon kommer att bära med sig ärren hela livet. Foto: RSPCA


Hunden Clover hittades med nosen brutalt och hårt inlindad i tejp i augusti. Nu meddelar djurrättsorganisationen som tog hand om henne att hon mår bättre.

klar

Artikellänk är kopierad

Någon hade lindat tejp så hårt runt Clovers käftar att det var sår in till benet. Tiken var svullen om nosen, blödde och var undergiven. Efter sex veckor intensivvård så har Clover förvandlats till en självsäker, lekfull hund och det går nästan inte att känna igen den hund som plockades in 15 augusti i Great Coxwell, meddelar organisationen Royal society for the prevention of cruelty to animals (RSPCA) på sin hemsida.►LÄS MER: Vem har gjort så här mot hunden Clover?

– Hon hjälper till och med att göra min andra hund mer självsäker – också en som vi räddat – och de har blivit bästisar på de här veckorna, säger Tanya, Clovers nya ägare.►LÄS MER: Ägaren tejpade Leahs nos och hånade henne på Facebook►LÄS MER: Hunden Caitlyn hade hårt ihoptejpad mun – ägaren åtalas för djurplågeri

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro