ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Död kropp föll från himlen

Aron Andersson · 10 Sep 2012
Uppdaterad 10 Sep 2012
Död kropp hade ramlat från luften Scanpix

Död kropp hade ramlat från luften Scanpix


En död kropp som hittades i ett bostadsområde misstänks ha fallit från himlen. Polisen tror det rör sig om en fripassagerare.

klar

Artikellänk är kopierad

Den döda kroppen hittades på gatan i ett bostadsområde i västra London under söndagen. De boende chockades av upptäckten och när polisen var på plats tilläts de inte lämna sina hem. – När jag vaknade vid åtta låg kroppen fortfarande på trottoaren. De hade inte flyttat på den, säger Joe Dodd, en boende i området, till brittiska tabloiden The Sun.

Nu undersöker polisen teorier om var kroppen kommer ifrån. En trolig förklaring är att det rör sig om en fripassagerare som ramlat från ett flygplan, skriver tidningen.

Området där kroppen hittats ligger i närheten av flygplatsen Heathrow och flygplan passerar dagligen över gatan där kroppen hittades. Den tillhör troligtvis en man i 30-årsåldern, men polisen har ännu inte lyckats identifiera mannen.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro