ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Död man utanför brinnande villa

TT · 4 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En död man i 60-årsåldern har hittats utanför en brinnande villa i Bollnäs kommun. Polisen utesluter inte att han kan ha utsatts för ett brott.

– Det finns saker som pekar på att ett brott skulle kunna ligga bakom. Troligtvis är det inte så, men vi kan inte utesluta det, säger länsvakthavande polisbefälet Tuula Johansson till TT. Hon vill inte gå in på vilka omständigheter som tyder på att det skulle kunna röra sig om ett brott. Polisbefälet vill heller inte berätta vilket slags brott det i så fall kan handla om.Villan var övertänd när räddningstjänsten kom dit. Då hittades också den döde utanför huset.– Han har identifierats som den man som bodde där, säger Johansson. Området har spärrats av i väntan på att en teknisk undersökning inleds på tisdagsförmiddagen.Villan totalförstördes i branden som startade av oklar anledning.Polisen fick larm om händelsen vid halv ett natten till tisdagen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro