ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dödsolycka med båt i midsommarhelgen

Peter Herkel · 26 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Ungefär som en vanlig lönehelg. Så beskriver västgötapolisen årets midsommarfirande. Polisen fick totalt in 182 larm från klockan 12 på fredagen fram till i går eftermiddag. Det värsta tillbudet var en 25-årig man som avled efter en båtolycka utanför Stenungsund natten till lördagen. Mannen hade kastat sig ur skutan när den börjat ta in vatten. Hans två kamrater stannade kvar ombord och lyckades ta sig i land. 25-åringen hittades död i vattnet i går eftermiddag.

SJU EVAKUERADES Sju personer evakuerades när en radhusvilla på Rävekärrsgatan i Mölndal eldhärjades i fredags natt. En person skadades lindrigt i branden, som orsakades av en misslyckad fritering. En 21-årig man knivskars i benet efter ett gängbråk vid Hinsholmen strax efter klockan 21 på midsommarafton.

Några timmar senare blev en kvinna och en man i 20-årsåldern oprovocerat misshandlade utanför järnvägsstationen i Kungsbacka.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Herkel
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro