ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dog efter våldsam krasch

Tobias Andersson Åkerblom · 4 Jun 2012
Uppdaterad 4 Jun 2012
En 23-årig mc-förare avled på sjukhus efter en våldsam krock med en personbil i centrala Lund i går förmiddag.

En 23-årig mc-förare avled på sjukhus efter en våldsam krock med en personbil i centrala Lund i går förmiddag. Foto: Joakim Kelemen/pj-photo.se


Motorcyklisten körde in i sidan på en bil i Lund. Ambulans körde mannen till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda.

klar

Artikellänk är kopierad

Vid 11-tiden i går förmiddag körde en man på motorcykel in i sidan på en bil på Svenshögsvägen, vid Fäladstorget i Lund. Bilen skulle göra en vänstersväng i en korsning då motorcykeln körde in i bilens sida. Bilföraren klarade sig oskadd, men ambulans kom till platsen för motorcyklisten. När han fördes bort var mannen vid liv, men med livshotande skador. Han dog senare av dem. – Mannen som körde på motorcykel blev så pass skadad att han avled på grund av skadorna, säger Peter Martin, vakthavande befäl på Skånepolisen.

Exakt vad som hände kunde polisen inte säga under gårdagen. – Vi kommer att utreda och göra kartläggning av hur det gått till. Men i nuläget är det oklart om man kan lägga ansvar på någon av trafikanterna, sa Karl Sandberg, inre befäl vid polisen i Lund till Sydsvenskan.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Andersson Åkerblom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro