ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Doktor Åsas" sambo misstänks för grov mordbrand

Metro · 12 Mar 2012
Uppdaterad 12 Mar 2012
Åsa Wihlbeck.

Åsa Wihlbeck. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Hon var en av deltagarna i den allra första säsongen av ”Robinson”. Senare blev hon ”Doktor Åsa” med svenska folket när hon ledde programmet med samma namn i Sveriges Television. Nu är Åsa Wihlbecks sambo misstänkt för att ha anlagt en brand i Harry Scheins lyxvilla i Danderyd. 

Sambon greps i tisdags och häktades i fredags på sannolika skäl misstänkt för grov mordbrand, den starkare graden av misstanke. 

Efter en uppslitande arvstvist blev Harry Scheins nära vän Eva Fischer 2010 ägare till den exklusiva strandvillan i Danderyd. I höstas bjöds villan ut till försäljning. Åsa Wihlbeck, 37, och hennes sambo slog till. Det slutliga försäljningspriset låg på 19 miljoner, skriver Aftonbladet. 

Men den 24 februari i år skadades villan svårt i en brand. En dryg vecka senare greps Åsas sambo i parets nuvarande hem på Värmdö. Åsa Wihlbeck har svårt att tro att hennes sambo gjort sig skyldig till det han anklagas för:

– Vad skulle motivet vara? Vad skulle han ha att vinna på det här. Nej, jag kan inte se att han kan ha gjort detta, säger hon till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro