ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dokusåpakändis dömd till fängelse efter bråk på kryssningsfartyg

Sebastian Chaaban · 5 Nov 2013
Uppdaterad 5 Nov 2013

Dokusåpakändisen slog två personer och hotade en av dem med ett krossat glas. Nu döms mannen till fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

Händelsen inträffade förra året på en ett kryssningsfartyg som lagt till i Värtahamnen i Stockholm.

Dokusåpakändisen låg och sov när fyra för honom okända män kom in i hans hytt. Männen var berusade och en av dem klappade till mannen på rumpan och sa ”kom igen nu, upp och festa, ligg inte och sov”.

Dokusåpakändisen blev då rasande och krävde att mannen skulle be om ursäkt. Han krossade då ett glas, hotade mannen med det och sa åt honom att ”gå ned på knä och kyssa hans fötter och be om ursäkt”, enligt utredningen.

Männen försökte få dokusåpakändisen att lugna ner sig, men det slutade med att han slog två av männen, en av dem med glaset. 

Dokusåpakändisen berättar i förhör med polisen att han kände sig trängd av situationen, då de okända män plötsligt kom in i hans hytt och att han därför agerade i nödvärn.

Tingsrätten anser dock att han gick för långt och dömer honom till en månads fängelse. Han ska även betala 6 000 kronor i skadestånd till de båda männen.

Dokusåpakändisen har överklagat domen.

Mannen blev känd för svenskarna efter sin medverkan i en mycket populär dokusåpa på tv.

Det är inte första gången som mannen hamnar i klammeri med lagen. Tidigare i år så kom en förfrågan in till Förvaltningsrätten om att mannen skulle tvångsundersökas enligt smittskyddslagen.

LÄS MER: Kändisen åtalas för bråk på kryssningsfartyg. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sebastian Chaaban
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro