ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dokusåpakändis söks efter mord på modell

Jenny Sköld · 20 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Amerikanska bikinimodellen Jasmine Fiores nakna kropp hittades nedtryckt i en papperskorg i Buena Park, Los Angeles.

Amerikanska bikinimodellen Jasmine Fiores nakna kropp hittades nedtryckt i en papperskorg i Buena Park, Los Angeles.


klar

Artikellänk är kopierad

Först hittades bikinimodellen Jasmine Fiore, 28, död. Omständigheterna var spektakulära: Hennes nakna kropp hade stoppats in i en resväska, som kastats i en papperskorg i Buena Park, Los Angeles. I samma veva försvann hennes tidigare pojkvän – en välbärgad bankman som deltagit i den amerikanska dejtingdokusåpan "Megan wants a millionaire". Deltagarna skulle bland annat vinna singeltjejen Megans hjärta genom att utforma en marknadsföringskampanj för hennes chihuahua.

Bara dokusåpadeltagarens relation till Fiore gör honom till huvudmisstänkt för polisen och hans omedelbara försvinnande efter mordet stärker naturligtvis misstankarna.

– Han är en intressant person i utredningen, helt enkelt på grund av hans missänkta försvinnande. Vi ser det som märkligt att han inte gjort sig tillgänglig med den mediebevakning som det här fallet fått, säger Gary Worral vid Los Angeles-polisen.Dokusåpadeltagaren gifte sig med modellen Jasmine Fiore i Las Vegas i mars, men äktenskapet upplöstes bara ett par månader senare. Enligt Fiores mamma försökte mannen att de skulle försöka på nytt.  Senast paret sågs tillsammans var vid ett pokerspel i San Diego.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro