ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dokusåporna gör comeback

Moa Stridde, Katarina Matsson · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011
Denise Richards testar poledancing i sin realitysåpa ”Denise Richards: It’s complicated”. 

Denise Richards testar poledancing i sin realitysåpa ”Denise Richards: It’s complicated”. 


klar

Artikellänk är kopierad

Lindsay och Ali Lohan trollbinder USA med dokusåpan ”Living Lohan”.
Lindsay och Ali Lohan trollbinder USA med dokusåpan ”Living Lohan”.
Skandaldrottningen Kim i ”Keeping up with the Kardashians”.
Skandaldrottningen Kim i ”Keeping up with the Kardashians”.

Dokusåpatrenden är tillbaka i USA. Kändisarna viker ut sin familjevardag i bästa ”Big brother”-stil.

Du trodde att det var över, att det blanka golvet med  talangjakter som ”Idol” och ”So you think you can dance” hade tagit över efter verklighetssåporna.

Tänk igen – trash-tv är tillbaka i USA, och den här gången är det inte familjen Osbourne som torkar hundbajs i vardagsrummet.

I stället trollbinder de amerikanska glamour-drottningarna i ”Living Lohan”, ”Denise Richards: It’s complicated” och ”Keeping up with the Kardashians” en miljonpublik med sin kaosfyllda vardag kantad av  familjedramer.

För vem vill missa före detta Bondbruden Denises storbråk med exmaken Charlie Sheen, när party-prinsessan Lindsay Lohans mamma får vredesutbrott eller Kim Kardashian tvättar håret i bara behå.  

Paris Hiltons bästis, skandaldrottningen Kim Kardashian, 27, blev riktigt ökänd först efter att en sexfilm med pojkvännen Ray J kom på villovägar.

Nu håller hon och familjen hov på bästa sändningstid i USA. Här har man chansen att ta del av catfights, familjesemes­trar och fester.– Folk hittar på så mycket och det går så många rykten så det här är bästa sättet för oss att berätta hur det egentligen är och visa det, säger Kim Kardashian när Metro träffar familjen i Monte Carlo.  

Hans Shimodas dröm-dokupar.
Hans Shimodas dröm-dokupar.Foto: All Over Press

Vilka svenskar skulle du vilja se i en dokusåpa?

Hans Shimoda, 44, vimmelchef på skval­lertidningen Hänt Extra.– Fadde och Linda Rosing skulle ju vara en dröm.  Utav ren nyfikenhet skulle det var kul att se prinsessan Victoria och Daniel också, även fast de nog lever ett ganska tråkigt liv med träning och golf. Fast vad vet man, taxklackarna kanske åker all världens väg när de är ensamma hemma.

Mats Strandberg 32, krönikör på Aftonbladet.– Svenska kändisar är så trista, så jag har svårt att komma på någon. Men Kristina Lugn skulle jag lätt som en plätt kunna följa dygnet runt, hon är så skön! Annars kan väl Charlotte Perrelli göra en singelmammasåpa, det skulle också funka.

klar

Artikellänk är kopierad

Moa Stridde, Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro