ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

$ugababes välsignade

Sara Stolt · 15 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Nu släpps gruppens femte album – som de tillägnar alla trogna fans

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: GRZEGORZ MICHALOWSKI/epa

Bråk bland tjejerna i Sugababes har inte hindrat bandet från att jobba hårt. Pengar hjälper till i kriser, tycker sångerskan Keisha Buchanan, 23.Keisha Buchanan är stolt. Det säger hon ett flertal gånger.  Om drygt en vecka släpps albumet ”Change”, och både hon och musiken har förändrats de senaste åren.

– Jag har framför allt lärt mig mycket om att uppskatta vänner, säger Keisha.

Sugababes har nämligen inte varit den stabilaste gruppen. Två av de tre originalmedlemmarna hoppade av bandet år 2001 respektive 2005, och det har spekulerats vilt om osämja och mobbning bland tjejerna. För mindre än ett år sedan planerade även Keisha att lämna gruppen för att satsa på en solokarriär.

– Men allt har varit lätt nu. Vår karriär är som tur är välsignad med pengar, säger Keisha, som fortfarande har kontakt med barndomsvännen och före detta bandkollegan Mutya Buena. Men att spela tillsammans med Heidi Range och Amelle Berrabah gör att hon njuter mer än på länge.

– Jag är verkligen, verkligen glad. Vi vill samma sak. Det har varit mycket press, men det har varit väldigt kul att göra skivan. Det här är ett personligt album där vi har tänjt på gränserna.Ingen dag är den andra lik för Sugababes, som brukar jobba hårt två veckor i sträck, för att sedan åka utomlands för att slappna av.

Vem är nya skivan för?– Alla fans. Vi har tillägnat dem albumet, säger Keisha.Trots att bandkonstellationen inte är densamma som förr har Sugababes under hela sin karriär haft trogna fans. Tjejerna blir igenkända överallt, men Keisha är van – hon och Sugababes fick skivkontrakt redan som 14-åringar.

– Uppmärksamheten är något jag är van vid. Jag gör samma saker som tidigare och gör normala saker. London är en mångkulturell stad och folk lämnar mig i fred. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro