ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Domaren misshandlar sin dotter – för nedladdning

Tomas Lundin · 3 Nov 2011
Uppdaterad 4 Nov 2011
Pappan slår sin cp-skadade dotter upprepade gånger och smädar henne  verbalt i den sju minurter långa filmen.

Pappan slår sin cp-skadade dotter upprepade gånger och smädar henne  verbalt i den sju minurter långa filmen. Foto: Youtube


klar

Artikellänk är kopierad

Skulle du vilja att den här mannen dömde om du stod inför skranket? Ett klipp där en amerikansk domare misshandlar sin dotter för att hon använt datorn har rört upp en känslostorm. 

Filmen togs i hemlighet av den då 16-åriga dottern Hillary Adams redan 2004, men hon lade ut den först förra veckan på Youtube. I skrivande stund har över två miljoner människor sett videon. Under den sju minuter långa filmen utsätts dottern för ett 20-tal slag med sin pappas läderbälte. När hon vägrar att lägga sig på mage på sängen för att ta emot sitt "straff" slår han henne över låren.

Anledningen till raseriutbrottet ska ha varit något som kan utlösa mindre gräl i många familjer – nämligen att dottern använt familjens dator. Mot slutet av videon nämner hennes mamma – som också är delaktig i misshandeln – att dottern använt nedladdningstjänsten Kazaa för att ladda ner musik och spel. Misshandeln ska ha pågått regelbundet. – Det hände ofta under en period, säger den i dag 23-åriga Hillary till AP.

Pappan dömer själv i familjemål, bland annat sådana som handlar om misshandel av barn. Enligt Daily Mail ska han i ett fall ha avfärdat ett barns berättelse om misshandel som "fantasier", trots att de bekräftats av vittnen och en barnpsykolog.

När TV-kanalen KZTV konfronterar pappan, sju år senare, erkänner han bara att han tappat humöret.

– Jag tycker inte att jag gjort något fel utan bara uppfostrat mitt barn när jag kom på henne med att stjäla.

Pappan och mamman och har gått skilda vägar sedan videon spelades in och dottern har inväntat det "rätta" tillfället att släppa videon. Hillary berättar att hon både känner ett starkt stöd från alla som engagerat sig efter att videon släppts, men också en ledsnad över att det är hennes pappa som slår henne gång på gång i filmen.

Texas-domaren William Adams kan bli omvald om tre år, men redan nu rasar protester för att han inte ska bli omvald, bland annat på Facebook.Videon i sin helhet nedan. Varning för starka bilder och ljud

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro