ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Donald Trump erkänner – förde över pengar till Stormy Daniels

Valerie Kaspersen · 3 Maj 2018
Uppdaterad 3 Maj 2018

Foto: Pixabay


President Donald Trump gjorde en helomvändning och erkände att han betalat drygt en miljon kronor till porrstjärnan Stephanie Clifford, mer känd som Stormy Daniels.

klar

Artikellänk är kopierad

Porrskådespelaren Stephanie Clifford gick i början av 2018 ut med att hon ska ha haft en affär med presidenten 2006. Hon berättade även att Trumps förra advokat, Michael Cohen, ska ha betalat henne för hennes tystnad bara några dagar innan presidentvalet i november 2016.

Cohen erkände att man betalat ut pengar till Clifford. Strax därefter ersatte Trump sin advokat. Trumps rådgivare, Rudy Giuliani, berättade även under onsdagen att Donald Trump ersatte advokaten för överföringen.

– De slussade pengarna genom en advokatfirma och presidenten återbetalade dem, säger Giuliani till Fox News.Efter att ha nekat till samtliga anklagelser och påstått sig inte känna till några transaktioner, gick presidenten under torsdagen ut på Twitter och erkände.

Han menar att skälet till att han betalade Clifford berodde på att de båda parterna ingått ett sekretessavtal och att pengarna betalades ut för att se till att Clifford inte spred lögner om honom.

”Överenskommelsen användes för att stoppa hennes falska och utpressande anklagelser om en affär, trots att hon redan skrivit under ett detaljerat brev där hon erkänt att det inte varit någon affär”, skriver Donald Trump på Twitter.

Han påpekar även att den här typen av överenskommelse är mycket vanlig bland “rika och kända människor”. Samt att faktumet att Clifford bröt mot tystnadslöftet kommer att användas emot henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro