ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Donald Trump och Jimmy Fallon i Twitterbråk: "Var en man"

Natalie Demirian · 25 Jun 2018
Uppdaterad 25 Jun 2018
Så här såg det ut i september 2016 i "The tonight show".

Så här såg det ut i september 2016 i "The tonight show". Foto: Youtube/"The tonight show starring Jimmy Fallon"


Talkshowvärden Jimmy Fallon ska donera pengar i Donald Trumps namn till stöd för de familjer som separerats vid den amerikanska gränsen. Anledningen är att USA:s president kritiserat Fallon på Twitter. Var en man, Jimmy”, skriver han.

klar

Artikellänk är kopierad

När Donald Trump var presidentkandidat i september 2016 var han gäst hos Jimmy Fallon och dennes talkshow ”The tonight show ”. Under intervjun rufsade Fallon om Trumps omtalade kalufs, något som Fallon då fick motta mycket kritik för.

Fallon har nyligen i en podd-intervju med The Hollywood Reporter sagt att han ångrar att han ”bidragit till att normalisera Trump” och han säger också att han inte håller med Trumps politik.

Något som fått USA:s president att bli irriterad – och något som han förstås också twittrat om. Trump menar att Jimmy Fallon ska ha ringt honom om fantastiska tittarsiffror efter avsnittet.

”@Jimmyfallon gnäller nu till alla om att han gjorde den berömda ‘hår-showen’ med mig (som verkligen förstörde min frisyr) och att han hade gjort det annorlunda nu för att det sägs ha ’humaniserat’ mig och han får kritik. Han ringde och sa ’fantastiska tittarsiffror’. Var en man, Jimmy”, skriver Donald Trump.

Jimmy Fallon svarar i sin tur på Twitter att han efter Trumps tweet ska donera pengar i Donald Trumps namn till stöd för de familjer som separerats vid den amerikanska gränsen.

Här är hårklippet från september 2016:

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro