ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Donald Trumps motattack – rasar över Robert De Niros fuck Trump”-uttalande

Natalie Demirian · 13 Jun 2018
Uppdaterad 13 Jun 2018
Robert De Niro och Donald Trump.

Robert De Niro och Donald Trump. Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Tony Awards Productions/Pixabay/Twitter


"Jag säger bara en sak, fuck Trump", sa skådespelaren Robert De Niro och fick stående ovationer under Tonygalan. Nu rasar USA:s president över uttalandet. En individ med mycket lågt IQ”, skriver han på Twitter.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var under Tonygalan i helgen, teater- och musikalvärldens motsvarighet till Oscarsgalan, som Robert De Niro skulle presentera artisten Bruce Springsteen som skulle framföra ett musikaliskt nummer.

När Robert De Niro gick fram till mikrofonen, innan han började pratade om Bruce Springsteen, sa han: ”Jag säger bara en sak, fuck Trump. Det är inte längre ‘down with Trump’, det är fuck Trump”, medan han hytte båda nävarna och fick stående ovationer av publiken.

Uttalandet censurerades i livesändningen, men den ocensurerade versionen gick ut i bland annat pressrummet och spreds snabbt på sociala medier.

Nu har Donald Trump sett klippet och har, förstås, twittrat om det.

”Robert De Niro, en individ med mycket lågt IQ, har fått för många smällar i huvudet av riktiga boxare i filmer. Jag såg honom i går kväll och tror verkligen att han kan vara ”punch-full”. Jag antar att han inte …”, skrev han i sin första tweet och fortsatte:

” … inser att ekonomin är bättre än det någonsin har varit med den lägsta arbetslösheten någonsin och att många företag kommer tillbaka till vårt land. Vakna, Punchy!”.

Twitteranvändare rasade i sin tur på att Trump skrev ”to many” istället för det korrekta ”too many”.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro