ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Dr Addison från "Grey´s anatomy" får egen praktik

Pontus Hammarlund · 13 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Kate som Addison och Eric Dane som Mark i ”Grey’s anatomy”.

Kate som Addison och Eric Dane som Mark i ”Grey’s anatomy”.


klar

Artikellänk är kopierad

Under onsdagskvällen väntar dubbla avsnitt av ”Grey’s anatomy”. Det innebär också att slutet på Kate Walshs med-verkan i serien närmar sig. I stället väntar spinoff- dramat ”Private practice”.– Ta hand om er, jag åker och partajar i Los Angeles, säger hon.Kate Walsh, 40, gick från gästskådespelerska till en av huvudrollerna i ”Grey’s anatomy”. Nu har hon fått sin egen serie. I kvällens dubbelavsnitt åker hennes rollfigur Dr Addison

Montgomery-Shepherd till Los Angeles och rollfigurerna som i dag befolkar ”Private practice” introduceras.– Jag kände mig lite som en förälder i ”Grey’s anatomy”. Och så fick jag åka i väg och ha en andra barndom. Jag kände mig inte skyldig på något sätt, säger Kate Walsh, vars egen serie börjat bra i USA.

Hade du något val?– När du säger så där ser jag framför mig hur de puttade mig, försedd med ögonbindel, framåt och sa: ”We’re going to spin you off”. Jag vet inte riktigt, det var ju liksom ett erbjudande jag inte kunde motstå, säger hon när Metro träffar henne i Los Angeles.

Vad tycker dina gamla kolleger i ”Grey’s anatomy” om din nya dramaserie?– Katherine Heigl ringde nyligen och lämnade ett delikat meddelande. Jag tror att både hon och T R (Knight, red:s anm) är helt fast i serien. Jag får samtal från dem varje vecka och de är glada för min skull.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro